Kontakt: info@powernet.se

Håll mobilen hel

Det är ingen hemlighet att människan har haft, och fortsätter att ha, en väldigt stor påverkan på miljön. En stor del av denna påverkan kommer från teknologisk utveckling och den enorma efterfrågan efter produkter som på kort tid blir gamla nyheter. Du vill alltid ha det senaste, speciellt när det kommer till mobiltelefoner.

Bruten glas skärm smartphone i handen upprörd flickaMen det är inte enbart nyhetens behag som gör att din konsumtion av mobiltelefoner är så pass hög som den är. Det påverkas även av hållbarheten på din telefon. Den vanligaste skadan är skärmen och att laga mobilskärmen är inte alltid det roligaste. Men skulle olyckan vara framme och skärmen går sönder på din mobil så har du egentligen bara 3 val:

  • Laga skärmen
  • Sälja mobilen och köpa en ny
  • Acceptera skadan och inte göra någonting mer

”Har skadan redan gjorts så är mobilens struktur mindre stabil vilket innebär att den lättare går sönder ännu mer.”

Vad kan du göra?

Många lever länge med en spricka i sin skärm eftersom det är så pass dyrt att laga den. Men det finns en del saker som du kan göra innan olyckan har varit framme för att minimera risken för att någonting händer. Har skadan redan gjorts så är mobilens struktur mindre stabil vilket innebär att den lättare går sönder ännu mer. Därför kan en del saker även göras för att minska risken att skadan blir värre.

Det enklaste som du kan göra är helt klart att investera i ett mobilskydd, antingen i form av ett fodral som du stoppar in mobilen i eller genom ett extra skal. Dess funktion är att ta emot stöten när du råkar tappa din telefon så att själva telefonens struktur inte tar någon skada.

Scroll to top