Kontakt: info@powernet.se

Gör kunderna nöjda med säkra leveranser

E-handeln växer ständigt och det har blivit oerhört populärt att köpa tekniska prylar som gör vardagen lättare och roligare. Det kan vara större saker som datorer eller vitvaror eller mindre som laddare, köksutrustning och kul tillbehör till mobilen. Tekniken finns överallt och för dig som driver en butik online är det viktigt att leveransen av dina teknikprylar kommer fram snabbt och säkert.

När det kommer till leveransen är det framförallt två saker som behövs: smarta förpackningar och en bra transportfirma. Förpackningen gör du själv och genom att införskaffa ett varierat sortiment med kuvert, bubbelpåsar och kuddlådor hos https://www.kuvert-sverige.se/bubbelpasar-vadderade-kuvert kan du skydda dina försändelser på ett snyggt och säkert sätt. Leverantören är däremot en extern samarbetspartner. Läs visare för att få några tips om hur du kan säkra en god kundrelation genom att göra smarta val.

Kundens krav

En av anledningarna till att många idag handlar online är att det är smidigt. I stället för att behöva ta sig till fysiska butiker och trängas med en massa folk kan kunden idag ta en kopp kaffe och i hemmets lugna vrå handla allt som önskas via mobilen eller datorn. Bland de tio vanligaste produkterna som inhandlas online involverar nästan hälften någon typ av teknologi, inklusive köksutrustning, fitness-prylar och datorer. Dataspel är också enormt populära, särskilt bland
äldre kvinnor, liksom smarta skönhetsprodukter och kul gadgets. Smidigheten inkluderar dock inte bara skärm-handlandet utan också leveransen, då det upplevs som mycket frustrerande att inte få hem sakerna snabbt.

Välj rätt leverantör

För att dina beställningar ska komma fram ordentligt är det viktigt att du väljer att samarbeta med en leverantör som är varsam, flexibel och pålitlig. Postnord har till exempel fått mycket kritik för att paket kommer bort eller försenas och har förvisso lovat att bättra sig men problematiken kvarstår. Det är inte bara leverantören som drabbas när försändelserna skadas eller hamnar fel, utan även försäljaren i allra högsta grad. Om konsumentens upplevelse att handla från dig leder till stress och frustration är det inte särskilt troligt att denne vill upprepa erfarenheten, hur fin själva varan än är.

Genom att satsa på ett bra samarbete och att själv se till att alla dina teknikprylar är snyggt och säkert förpackade kan du se fram emot goda kundrelationer under en lång tid framöver. Kvalitet är den bästa reklamen och leder till lukrativa affärer.

Scroll to top